Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube

Srpska napredna stranka slavi 13.rodjendan

Objavljeno u Politika

Objavljeno October 21, 2021 Nema komentara

Danas kada proslavljamo još jedan veliki jubilej, trinaest godina rada i trajanja Srpske napredne stranke, ostvareni rezultati u godinama za nama, obavezuju nas da se u ime sve brojnijeg članstva i rastuće podrške koju među građanima Srbije ima predsednik Aleksandar Vučić, podsetimo na neprekidnu borbu kojom smo razorenu i opljačkanu državu, podigli svojim rukama iz pepela u kom smo je zatekli i za samo trinaest godina, postali samostalna i ponosna država, ekonomski lider u regionu.

Svako od nas kome je Srpska napredna stranka bila drugi dom, zna koliko je energije i odricanja zahtevala neprekidna borba na braniku dostojanstvene i jake Srbije od svih onih koji ni danas ne odustaju od želje da zemlju koju zovemo svojom, još jednom prodaju na račun svojih jeftinih ciljeva.

Dragi članovi i simpatizeri Srpske napredne stranke, veliko breme je za nama, a još veći izazovi nam tek predstoje. Moramo ostati dosledni ideji Aleksandra Vučića i programu Srpske napredne stranke, zalažući se za međusobnu solidarnost i jedinstvo, jer samo smo onda nepobedivi na političkoj sceni Srbije!

Srećan rođendan stranci u koju svim srcem verujemo!

Predaja nije i nikada neće biti opcija!

Živela Srbija!

Nema komentara

Trenutno nema komentara u vezi Srpska napredna stranka slavi 13.rodjendan. Možda želite da dodate Vaš komentar ?

Ostavite komentar