Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube

Od ponedeljka publika u Vranju moći će da pogleda film ,,Južni vetar – UBRZANJE”

Objavljeno u Kultura

Objavljeno November 02, 2021 Nema komentara

Nakon redovnih projekcija u subotu 6. novembra, kada će na repertoaru biti dečji film ,,Nepopravljivi Ron” od 12 sati, a u večernjim terminima od 18 i 21 sat akcioni triler ,,Nije vreme za umiranje”, od ponedeljka publika u Vranju moći će da pogleda i ,,Južni vetar – UBRZANJE”.  Film je nastavak sage o Petru Marašu, koji koristi sve prednosti novostečenog statusa „nedodirljivog vođe srpskog podzemlja“, pod zaštitom same države. U želji da proširi i ozakoni posao, Maraš nezakonito stečeni novac ulaže u legalne poslove. Tražeći povoljnu priliku, sa svojim vernim Baćom, odlazi u istočnu Srbiju po zadatku. Tamo saznaje vesti koje će ga primorati da smesta promeni planove.

Film ,,Južni vetar – UBRZANJE” sa Milošem Bikovićem u glavnoj ulozi,  Vranjanci će moći da pogledaju od 8. do 14, kao i 20. novembra u terminima od 18 i 21 sat, s tim što će prvog dana biti samo jedna projekcija, od 21 sat. Karte po ceni od 350 dinara u prodaji su  od danas, od 13 sati, na biletarnici pozorišta. Do početka projekcija, 8. novembra, biletarnica radi svakog dana osim srede i četvrtka.

Nema komentara

Trenutno nema komentara u vezi Od ponedeljka publika u Vranju moći će da pogleda film ,,Južni vetar – UBRZANJE”. Možda želite da dodate Vaš komentar ?

Ostavite komentar