Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube

Gradski klub malog fudbala Vranje u polufinalu Kupa Srbije sastaće se sa Novim Pazarom

Objavljeno u Sport

Objavljeno March 23, 2022 Nema komentara

Gradski klub malog fudbala Vranje u polufinalu Kupa Srbije sastaće se sa Novim Pazarom u gradu na Raški i Jošanici, odlučio je žreb obavljen u prostorijama Fudbalskog saveza Srbije u utorak 22. marta.

Drugi par polufinala Kupa Srbije je meč između Loznice Grad 2018 i Novog Sada, člana Druge futsal lige, koji će se igrati u gradu na Drini.

Obe polufinalne utakmice igraće se u sredu 30. marta.

Vranjanci će voljom žreba u FSS u periodu od 10 dana dva puta biti gosti u Novom Pazaru, proteklog vikenda u hali Pendik savladali su domaći tim sa 5:1, ali je Goran Jović, trener GKMF Vranje, umereni optimista pred drugi susret sa Pazarcima u sredu 30. marta.

«Težak rival, pobedili smo Pazarce u prvenstvu na njihovom parketu, ali će polufinale Kupa Srbije biti drugačije, predstoji žestoka borba za plasman u finale. Pre toga, narednog vikenda, očekuje nas u prvenstvu derbi sa Loznicom u Vranju. Cenimo oba rivala, ali imamo kvalitet za uspeh u oba duela», smatra Jović.

Nema komentara

Trenutno nema komentara u vezi Gradski klub malog fudbala Vranje u polufinalu Kupa Srbije sastaće se sa Novim Pazarom. Možda želite da dodate Vaš komentar ?

Ostavite komentar