Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube

Regionalna razvojna agencija Pčinjskog okruga doo Vranje raspisuje JAVNI POZIV

Objavljeno u Ekonomija

Objavljeno March 11, 2022 Nema komentara

Regionalna razvojna agencija Pčinjskog okruga doo Vranje raspisuje JAVNI POZIV za dodelu bespovratnih sredstava u okviru Programa  „Unapređenje poslovanja privrednih subjekata na teritoriji grada Vranja, sa posebnim osvrtom na rast i razvoj poslovnih aktivnosti, očuvanje postojećih i otvaranje novih radnih mesta u 2022. godini“.Jedan privredni subjekat može na ovom Javnom pozivu da učestvuje samo sa jednom prijavom.Iznos odobrenih bespovratnih sredstava po prijavi može biti maksimalno do 500.000,00 RSD sa PDV. Bespovratna sredstva će se dodeljivati u visini do 100% traženog iznosa.Finansijska sredstva u okviru Javnog poziva se mogu koristiti za:Nabavku jednog ili više osnovnih sredstava (oprema i mašine) I Nabavku sirovina. Troškovi nabavke sirovina mogu da učestvuju najviše do 20% u strukturi ukupnog ulaganja za koja se potražuju sredstva ProgramaPrijava sa pratećom dokumentacijom se podnosi ličnom predajom u kancelariji Regionalne razvojne agencije Pčinjskog okruga doo Vranje, ulica Partizanska 10A/21, 17500 Vranje, u vremenu od 07.30 do 15.30 časova svakog radnog dana, ili putem pošte u zatvorenoj koverti, na adresu:

RRA PČINjSKOG OKRUGA DOO VRANjE, Ulica Partizanska 10A/21,17500 Vranje. Rok za podnošenje prijava je 23. mart 2022. godine, do 15.30 časova.

Nema komentara

Trenutno nema komentara u vezi Regionalna razvojna agencija Pčinjskog okruga doo Vranje raspisuje JAVNI POZIV. Možda želite da dodate Vaš komentar ?

Ostavite komentar