Saopstenje Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Vranju

Objavljeno March 17, 2022 Nema komentara

Iz Gradskog odbora Srpske napredne stranke (SNS) u Vranju u sredu je saopšteno da su se “protesti šačice pojedinaca, neuspešno opravdavani amaterski odigranom ulogom ekologa, završili u Vranju brže nego li što su počeli, i to totalnim fijaskom”.

“Isfrustrirani neuspehom, a u očajničkoj potrebi za pažnjom i podrškom, ovi politički i društveni gubitnici vide u stranackom skupu podrske predsedničkog kandidata SNS Aleksandra Vučića priliku da se otrgnu od političke anonimnosti i pribegnu patetičnom pokušaju još jednom loše izvedenom predstavom, u kojoj su trebali da budu nevine žrtve vladajućeg režima”, navode iz SNS-a.

Naprednjaci u pisanom saopštenju dodaju da “i pored logističke podrške plaćeničkog medija na lokalu koji je plasirao ovu neosnovanu priču tobožnjeg napada na ‘štand aktivista Srbija nije na prodaju’, njoj u prilog nikako ne ide činjenica da preko deset hiljada očevidaca prisutnih na mitingu podrške može da potvrdi da napada nije ni bilo

Čak i ako je od Sava Manojlovića, koji je po pisanju većine objektivnih medija u Srbiji za samo godinu dana rada pokreta Kreni – Promeni od Rokfelera, Soroša i drugih nevladinih organizacija dobio čak 225.000 evra za organizovanje lažnih protesta i destabilizaciju institucija u Srbiji, mnogo je“, navodi se u saopštenju vranjskih naprednjaka.

Trenutno nema komentara u vezi Saopstenje Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Vranju. Možda želite da dodate Vaš komentar ?