Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube

Na repertoaru vranjskog bioskopskog ove subotu dva filma

Objavljeno u Kultura

Objavljeno May 13, 2022 Nema komentara

Na repertoaru vranjskog bioskopskog ove subotu, 14. maja, su dva filma. U terminu predviđenom za najmlađe gledaoce, od 12 sati, je animirani akcioni film za celu porodicu ,,Sonikov film 2’’. Omiljeni plavi jež na svetu vraća se u avanturi sledećeg nivoa u SONIKOVOM FILMU 2. Nakon što se nastanio u Grin Hilsu, Sonik je željan da dokaže da ima ono što je potrebno da bude pravi heroj. On je na testu kada se dr Robotnik vraća, ovog puta sa novim partnerom, Naklsom, u potrazi za smaragdom koji ima moć da uništi civilizacije. Sonik se udružuje sa svojim pomoćnikom Tejlsom, i zajedno kreću na putovanje planetom kako bi pronašli smaragd pre nego što padne u pogrešne ruke, stoji u opisu filma. Film je zasnovan na SEGA video igri.

Istog dana u večernjem terminu, od 20 sati, je akcioni avanturistički film sa elementima fantazije i horora „Doktor Strejndž u multiverzumu ludila“. U Marvel studiju „Doktor Strejndž u multiverzumu ludila“, MCU otključava Multiverzum i pomera svoje granice dalje nego ikada ranije. Putovanje u nepoznato sa doktorom Strejndžom, koji uz pomoć mističnih saveznika, starih i novih, prolazi kroz zapanjujuće i opasno alternativne realnosti Multiverzuma da se suprotstave misterioznom novom protivniku, stoji u najavi filma.

Što se tiče pozorišnog repertoara, u nedelju, 15. maja, od 12 sati je dečja lutkarska predstava ,,Nerođena devojka’’, a već u utorak, 17. maja,  na večernjoj sceni od 20 sati i i najnoviji komad – mjuzikl ,,Ministarka’’. Karte za pozorišne i bioskopske programe mogu se kupiti na biletarnici pozorišta.

 

Nema komentara

Trenutno nema komentara u vezi Na repertoaru vranjskog bioskopskog ove subotu dva filma. Možda želite da dodate Vaš komentar ?

Ostavite komentar