Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube

Nemci traže dobavljače u zemljama Zapadnog Balkana

Objavljeno u Ekonomija

Objavljeno October 19, 2022 Nema komentara

Nemačko-srpska privredna komora (AHK Srbija), predstavništva nemačke privrede u zemljamaZapadnog Balkana (AHK), Privredna komora Srbije (PKS), kaoi nemačko Udruženje za upravljanjematerijalima, uvoz i logistiku (BME e.V), pozivaju kompanije iz Srbije i zemalja Zapadnog Balkanada budu deo regionalnog B2B projekta „Nemačka inicijativa za pronalaženje dobavljača udržavama Zapadnog Balkana“ koji se sprovodi već osmu godinu zaredom.Ciljprojekta je da nemačke firme pronađu proizvođače iz traženih industrijskih oblasti u Srbiji izemljama Zapadnog Balkana. Koncept projekta bazira se na „B2B – matchmaking“ mehanizmu.Preko 50 nemačkih kompanija potvrdilo je svoje učešće u projektu. Zainteresovane nemačkekompanije dolazepretežno iz metaloprerađivačkog sektora, dobavljačkog sektora zaautoindustriju, sektora prerade i proizvodnje materijala od plastike, kao i manji broj kompanija izelektro i elektronskog sektora.
Profili zainteresovanih nemačkih kompanija dostupni su na sajtu AHK Srbije. Formular za prijavudostupan je takođe na sajtu AHK Srbije. Pozivaju se svezainteresovane kompanije da uzmuučešće u projektu, u skladu sa zahtevima prijavljenih nemačkih kompanija. Rok za dostavljanjeprijave je 24.10.2022. Za sve informacije u vezi sa prijavnim formularom, kao i profilimanemačkih kompanija na osnovu kojih se precizno navodi šta bi sve kompanija/proizvođač izregiona trebalo da sadrži u svom proizvodnom portfoliju, kako bi ispunila neophodne kvalifikacijeza ostvarivanje potencijalne saradnje, molimo zainteresovane da se obrate Nemačko-srpskojprivrednoj komori (AHK Srbiji).

Nema komentara

Trenutno nema komentara u vezi Nemci traže dobavljače u zemljama Zapadnog Balkana. Možda želite da dodate Vaš komentar ?

Ostavite komentar