Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube

Osnovan OO Jedinstvene Srbije u Trgovištu

Objavljeno u Politika

Objavljeno October 17, 2022 Nema komentara

Na Izbornoj skupštini, koja je održana u petak 14. oktobra u Domu kulture u Trgovištu, Aleksandar Stošić, privatni preduzetnik iz Trgovišta, jednoglasno je izabran za predsednika Opštinskog odbora (OO) Jedinstvene Srbije u Trgovištu. U prisustvu članova Jedinstvene Srbije, za potpredsednike Opštinskog odbora izabrani su doktor Radovan Stojanović i Olivera Stošić, pravni tehničar.
Izbornoj skupštini prisustvovali su i potpredsednici i poslanici JS Vojislav Vujić i Života Starčević, koji je istovremeno i zamenik predsednika poslaničke grupe Jedinstvena Srbija u Republickom parlamentu. Skupštinom je predsedavao Dejan Manić, predsednik Okružnog i Gradskog odbora JS Vranje.
Novoizabrani predsednik OO JS Trgovište zahvalio se na ukazanom poverenju i naglasio da će glavni cilj ovog odbora biti sprovođenje politike Dragana Markovića Palme i da će nastojati da Trgovište u skoroj budućnosti bude “mala Jagodina”.
Dejan Manić je čestitao novoizabranim funkcionerima i podsetio ih da funkcije u JS nisu samo privilegije, već i velika obaveza. Naglasio je da se mora raditi na jačanju unutrašnje organizacije i prepoznatljivosti stranke, na građenju stranačke infrastukture, po čemu je GrO JS Vranje među najboljima u Srbiji. On je između ostalog rekao da je srećan zbog Odbora u Trgovištu jer su i njegovi koreni po majci iz ovog kraja

Nema komentara

Trenutno nema komentara u vezi Osnovan OO Jedinstvene Srbije u Trgovištu. Možda želite da dodate Vaš komentar ?

Ostavite komentar