Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube

SNS obeležio stranačku slavu Sveta Petku

Objavljeno u Politika

Objavljeno October 28, 2022 Nema komentara

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Vranju obeležio je svoju slavu, Sveta Petku.

Obeležavanje slave Srpske napredne stranke počelo je u Sabornom hramu Svete Trojice u Vranju, svetom liturgijom i sečenjem slavskog kolača.

-Želim da čestitam slavu Prepodobne mati Paraskeve svima koji danas, ovu sveticu proslavljaju kao svoju krsnu slavu,i ujedno da čestitam slavu svim mojim naprednjacima, članovima i simpatizerima SNS.

Velika mi je čast što sam kum, odnosno domaćin slave, i srećan sam što sam prošle godine na istom ovom mestu preuzimao kumstvo. Želja mi je bila da ove godine slavu proslavimo kako dolikuje, zajedno kao porodica u Gradskom odboru.

Srećan sam što je mati Paraskeva uslišila te naše želje, jer svi znamo da smo prethodnih nekoliko godina zbog korone bili uskraćeni da zajedno sa svojim članovima proslavimo našu slavu i što smo na teži način uvideli koliko, pre svega, zdravlje znači svima nama – rekao je Milan Ilić koji je, uz poziv na zajedništvo, bez obzira na razlike koje postoje, predao slavu novom kumu Zoranu Dimitrijeviću, direktoru Komrada.

Poželeo bih svima koji danas slave da do naredne godine budemo u miru i veselju. Sada vidimo koliko nam je značajan mir i blagostanje.

Mislim da ćemo sa ovakvim političkim rukovodstvom koje imamo, uspeti da naš brod, koji se zove Srbija, vodimo kroz neke mirne vode, sa što manje trzavica problema i muka. Teška su vremena i bitno je pokazati slogu i jedistvo – rekao je Dimitrijević.

Zajedno možemo napred, poručili su vranjski naprednjaci i pozvali na proslavu slave u prostorijama Srpske napredne stranke.

Obeležavanju slave prisustvovao je i predsednik GrO SNS u Vranju Slaviša Bulatović.

Nema komentara

Trenutno nema komentara u vezi SNS obeležio stranačku slavu Sveta Petku. Možda želite da dodate Vaš komentar ?

Ostavite komentar