Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube

Milan Ilić novi pomoćnik gradonačelnika

Objavljeno u Politika

Objavljeno November 08, 2022 Nema komentara

Milan Ilić novi je pomoćnik gradonačelnika Vranja zadužen za Lokalni privredno – ekonomski razvoj, zaštita i unapređenje životne sredine i upravljanje projektima.

Rođen je 23.03.1990. u Vranju gde je stekao osnovno i srednje obrazovanje. Radio je u Kancelariji za mlade grada Vranja 2017.godine, kao koordinator projekta “Unapređenje položaja mladih” za Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije.

Naredne, 2018.godine, radio je u lokalnoj poreskoj administraciji, a u periodu 2019 – 2020. na računovodstvenim poslovima u JP “Vodovod” Vranje.

Na parlamentarnim izborima u junu 2020.godine izabran je za narodnog poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srbije i ovu funkciju obavlja do avgusta 2022.

Inicijator je i koordinator brojnih volonterskih projekata iz oblasti unapređenja položaja mladih i unapređenja i zaštite životne sredine i učesnik više projekata iz oblasti kulture. Oženjen, otac jednog deteta.

Pored Milana Ilića na mestu pomoćnika gradonačelnika nalazi se i Marjan Stanković za oblast  komunalna delatnost, infrastruktura i inspekcijski poslovi.

Nema komentara

Trenutno nema komentara u vezi Milan Ilić novi pomoćnik gradonačelnika. Možda želite da dodate Vaš komentar ?

Ostavite komentar