Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube

Emisije

Jutarnji program

Jutarnji program televizije Ritam emituje se svakog radnog dana od 8 do 10h. Očekuju vas najvažnije vesti,servisne informacije, prelistavanje dnevne štampe kao i zanimljivi gosti.Gledaoci mogu izneti svoj problem ili mišljenje javljajuci se uživo na broj 017/ 404-052.Najbrže gledaoce očekuju nagrade.

 

Ogledalo

Ogledalo RTV Ritam možete pratiti na našem kanalu svakog petka nakon informativne emisije Vesti. Kroz ogledalo novinari RTV Ritam daju svoj komentar na najnovija dešavanja i aktuelne situacije u gradu.

 

Hit dana

Hit dana RTV Ritam počinje tačno u 11h svakog radnog dana osim petka kada zajedno sa gledaocima biramo Hit nedelje.Svakog dana nudimo Vam tri predloga iz domena narodne ili zabavne muzike.Pozivom na broj 017/404-052 gledaoci glasaju za svog favorita a za uzvrat dobijaju besplatnu muzicku zelju. Prednost učesca u emisiji Hit dana imaju osam najbržih gledalaca.

 

EXIT

EXIT RTV Ritam emitujemo svakog četvrtka od 20h.Emisija traje 1h i u njoj učestvuju gosti iz političkog ili društvenog života. Svaka  emisija ima svoju temu,ali se bavi i rešavanjem gorućih problema u gradu.Gosti u emisiji suprotstavljaju svoje stavove i svoja mišljenja.

 

Info Šok

Info Šok RTV Ritam je emisija koja sadrži zanimljive estradne priče.U okviru ove emisije možete saznati kako žive naše poznate ličnosti,šta rade i skim se druže. Često su to priče i informacije koje ostavljaju gledaoce bez daha a ponekad ih i dobro nasmeju.Info Sok RTV Ritam prikazuje se svakog radnog dana u terminima: 10h,12h,19:20h,i 21:15h.